Cégünkről

A Microsensor Kft. 1995-ben alakult,   svájci-magyar vegyes tulajdonú vállalatként, patinás hazai mikroelektronikai   iparvállalatok tevékenységének folytatójaként.

Célkitűzésünk,   hogy termékeink a legjobb minőségben és rendkívül megbízhatóan álljanak partnereink   rendelkezésére. Ennek záloga, hogy az   ISO 9001-es minőségirányítási rendszer keretében kialakított szigorú   minőségfilozófiánkat következetesen alkalmazzuk.

A svájci Contrinex AG kizárólagos magyarországi képviselőjeként csúcsminőségű közelítéskapcsolókat forgalmazunk.

CONTRINEX cég 1972-es alapítása óta gyárt induktív és optikai közelítéskapcsolókat. Sok évvel ezelőtt a CONTRINEX volt az első gyártó, amely a ma már széles körben elterjedt 4 mm-es és M5-ös (400-as sorozat) miniatűr induktív kapcsolók gyártását megkezdte. A CONTRINEX már 1982-ben bevezette első, nagy kapcsolási távolságú (500-as sorozat) induktív kapcsolóit. Az elért nagy működési távolságok még ma is egyedülállóak. Kifejlesztettek egy másik kapcsolótípust, melyek nagy hatótávolsággal érzékelnek acélt és színesfémeket is. A CONTRINEX optikai közelítéskapcsolói a nagyteljesítményű, kisméretű eszközök kategóriájában állítottak fel csúcsot. Forgalmazzuk ultrahangos érzékelőiket valamint a rádiófrekvenciás azonosítókat és biztonsági fényfüggönyöket is.

A Druck kizárólagos magyarországi képviselőjeként forgalmazunk Druck nyomásérzékelőket és nyomástávadókat, szintmérőket, nyomásindikátorokat/szabályzókat, hordozható kalibrátorokat, kézi műszereket, kézi pumpákat.

A Baker Hughes csoporthoz tartozó kimagasló minőségű és nagypontosságú, kiváló ár-érték arányú DRUCK termékek széles felhasználási területen alkalmazhatóak. Az érzékelő chipeket a világon az egyik legfejlettebb saját szilíciumfeldolgozó üzemükben gyártják.

 

Az amerikai TE Connectivity képviselőjeként forgalmazunk érzékelőket továbbfeldolgozók részére. Az érzékelők felhasználási területe széles körű és magába foglalja a légi irányítás és közlekedés,  katonai, fogyasztási cikkek, motor- és járműipar, általános ipari, orvosi, illetve tesztelés és mérés területeket.

A széles felhasználási lehetőségeknek megfelelően a termékkör nagy választékot ölel fel: folyadék paramétereinek mérésére alkalmas érzékelők, erőérzékelők, nedvességérzékelők, foto-optikai érzékelők, piezo-film-érzékelők, pozícióérzékelők, nyomásérzékelőkhőmérsékletérzékelők, nyomatékmérők, közlekedési érzékelők és rezgésérzékelők.

 

logoRuska, DHI, Pressurements gyártmányú súlyterheléses nyomásetalonokat, primer etalonokat, automatikus laboratóriumi nyomáskontrollereket, laboratóriumi nyomáskalibátorokat és indikátorokat, repülőgépműszerek ellenőrző kalibrátorait forgalmazzuk.

Ezek az eszközök világszínvonalat képviselnek, mérési pontosságuk kimagasló, emiatt a Nemzeti Mérésügyi Hivatalok elterjedten alkalmazott hitelesítő, kalibráló eszközei.