Druck

A Druck kizárólagos magyarországi képviselőjeként forgalmazunk: tetszőleges konfigurációkban nyomástávadókat, szinttávadókat, kézi ellenőrző műszereket nyomásindikálásra, ellenálláshőmérők és termoelemek kalibrálására, valamint kézi pumpákat nyomások generálására. A választék csúcsát a DPI 620G elnevezésű hordozható univerzális kalibrátor jelenti, amely alkalmas elektronikus műszerek, ellenálláshőmérők és termoelemek, valamint nyomástávadók helyszíni kalibrálására akár 0,005%-os pontossággal. A PACE laboratóriumi nyomáskontroller-családdal nyomásmérők automatikus kalibrálása végezhető.

A Druck üzletág félvezető szilíciumalapú technológiájával kiváló paraméterekkel rendelkező nyomásmérő eszközöket gyárt: nyomásérzékelőket, nyomástávadókat, kalibrátorokat és kontrollereket a legkülönfélébb alkalmazásokra.

A Druck azon kevés cégek egyike a világon, melynek a technológiája a szilícium monokristály feldolgozásával kezdődik és nyomástávadók illetve nyomásmérő/kalibráló műszerek előállításával fejeződik be, tehát a technológia minden művelete egy helyen történik.